چرا پوست سیب کنده شده قهوه ای میشود؟
این وب سایت توسط احمد عینی زاده درست شده است
تاریخ : پنج شنبه 1 / 1 / 1392
نویسنده : احمد عینی زاده
وقتی پوست سیب را می کنیم یا آن را می بریم آنزیمی به نام (پلی فنلاکسیداس) ازسلول ها ی آنآزاد می شود. هوا روی این آنزیم تاثیر می گزارد وسیب که پلی فنل نام داردعمل می کند. در نتیجهواکنش بین ای دو ماده سیب قهوه ای می شود.موز ، هلو و گیلاس هم پلی فنل اکسیداس دارند. اما مرکبات فاقد چنین ماده ای هستند. به همین دلیل وقتی پرتقال یا لیمورا می بریم قهوه ای نمی شوند.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آخرین مطالب

/
نشر آثار احمد عینی زاده #ibodi #ahmadeinizadeh