سبزیجات را خام مصرف کنیم یا پخته؟
این وب سایت توسط احمد عینی زاده درست شده است
تاریخ : یک شنبه 2 / 1 / 1392
نویسنده : احمد عینی زاده
آیا تابحال از خودپرسیده اید که چگونه می توان سبزیجات را طوری آماده کرد که مواد غذایی مفید آنها تا حداکثر ممکن حفظ شوند؟ پاسخ دادن به این سوال ساده نیست، زیرا پختن موجب بالا رفتن میزان مواد غذایی در بعضی از سبزیجات و کمتر شدن و از بین رفتن بعضی از مواد در سبزیجات دیگر می شود. به گزارش برترین ها داون جکسون بلاتنر، متخصص تغذیه که در شیکاگو طبابت می کند می گوید: «بعضی از محصولات اگر پخته نشوند مواد غذایی بیشتری دارند، در حالیکه انواع دیگری هستند که باید آنها را حرارت دهید تا بهترین مواد آنها بیرون بیایند.» از مارچوبه گرفته تا گوجه فرنگی، در اینجا بهگزیده ای از سبزیجات اشاره می کنیم. مارچوبه بهترین نحوه مصرف: پخته بخار دادن به مارچوبه پتانسیل ضد سرطانی آن رابرمی افروزد. چغندر بهترین نحوه مصرف: خام چغندر بعد از پخته شدن بیش از 25 درصد فولیک اسید خود را از دست می دهد. مصرف آن به صورت خام موجب حفظ ترکیب مغزی آن می شود. بروکلی بهترین نحوه مصرف: خام حرارت دادن موجب غیرفعالسازی آنزیم میروسینازدر بروکلی می شود. این آنزیم به پاکسازی کبد از مواد سرطانزا کمک می کند. قارچ بهترین نحوه مصرف: پخته حرارت دادن قارچ – به صورت سرخ کردن، جوشاندن، کباب کردن یا برشته کردن – پتاسیم عضله ساز بیشتری می آورد. پیاز بهترین نحوه مصرف: خام فقط آن را ببرید و بخورید: وقتی پیاز را می پزید آلیسین ضد-گرسنگی کمتری از آن دریافت می کنید. فلفل دلمه ای قرمز بهترین نحوه مصرف: خام ویتامین ث آن با برشته کردن، سرخ کردن یا کباب کردن تا بیش از 375 درجه فارنهایت، شکسته می شود. اسفناج بهترین نحوه مصرف: پخته آن را بپزید و بخورید و بدین ترتیب کلسیم، آهن و منیزیم بیشتری جذب کنید. گوجه فرنگی بهترین نحوه مصرف: پخته غافلگیر شدید؟! بله، وقتیگوجه فرنگی را می پزید،بدنتان لیکوپین ضدسرطان بیشتری از آن جذب می کند.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آخرین مطالب

/
نشر آثار احمد عینی زاده #ibodi #ahmadeinizadeh