گوشت قرمز 'به قلب آسیب می رساند'
این وب سایت توسط احمد عینی زاده درست شده است
تاریخ : جمعه 21 / 1 / 1392
نویسنده : احمد عینی زاده
محققان می‌گویند ماده ایرا کشف کرده اند که در تاثیرات منفی گوشت قرمز بر قلب انسان نقش دارد محققان آمریکایی در تحقیقی که در مجله نیچر مدیسین (Nature Medicine) به چاپ رسانده اند می‌گویند ماده ای به نام کارنیتین که در گوشت قرمز وجود دارد، به قلب انسان آسیب می رساند. آنها می‌گویند گوشت قرمز در روده انسان توسط نوعی باکتری تجزیه شده و همین، آغاز سلسله مراتبی است که به افزایش میزان کلسترولو احتمال بیشتر بیماری قلبی می انجامد. همزمان، متخصصان تغذیه هشدار می‌دهند که افرادی که از مکمل‌های حاوی کارنیتین استفاده می‌کنند نیز، در معرض خطر قرار دارند. تاثیر منفی چربی اشباع شده و مواد نگهدارندهدر گوشت‌های فرآوری شده برای انسان، قبلا هم بارها مطرح شده بود. اما این کل داستان نیست. دکتر استنلی هیزن، محقق مقاله اخیر به بی‌بی‌سی می‌گوید: "کلسترول و چربی اشباع شده در گوشت‌های کم چرب قرمز کمتر وجود دارند، بنابراین باید مورد دیگری باشد که در بالا بردن میزان بیماری‌های قلبی دخالت داشته باشد." در بریتانیا، دولت توصیه می‌کند که افراد روزانه بیش از ۷۰گرم گوشت قرمز و فرآوری شده استفاده نکنند. باکتری‌های روده آزمایش‌ها بر روی انسان و موش نشان داده است که نوعی باکتری که در روده وجود دارد، می‌تواند کارنیتین را ببلعد. بعد از آن کارنیتین تبدیل به گازی می‌شود که آن نیز در کبد به ماده ای به نام تی ام ای او (TMAO) مبدل می‌شود. این تحقیقات نشان داد که ماده تی ام ای او در انباشته شدن چربی در رگ‌ها که بهبیماری قلبی و مرگ می انجامد، نقش چشمگیری دارد. دکتر هیزن می‌گوید ماده تی ام ای او معمولا نادیده گرفته می‌شود. او گفت: "این ماده، محصول زائد است، اما تاثیر زیادی بر متابولیسم کلسترول و تجمع آن در عروق دارد.تحقیق ما نشان می‌دهد که استفاده کمتر از گوشت قرمز برای سلامت انسان بهتر است." وی در ادامه گفت: " من خودم قبلا در هفته پنج روز گوشت قرمز می‌خوردم، اما حالا این مقدار را به یک بار در هر دو هفته کاهش داده ام." آقای هیزن می‌گوید یک راه دیگر برای جلوگیری از آثار استفادهمدام از گوشت قرمز، مصرف ماست‌های پروبیوتیک است. این ماست‌ها میزان باکتری‌ها را در روده تغییر می‌دهند و در تئوری، کاهش تعدادباکتری‌ها به سلامت کمک می‌کنند. افراد گیاهخوار به طور طبیعی میزان کمتری از این باکتری را نسبت به دیگران در بدن خود دارند. ویکتوریا تیلور، متخصص تغذیه در موسسه قلب بریتانیا،می‌گوید: "این تحقیق جزییات تازه زیادی را درباره تاثیرات مصرف گوشت قرمز بر سلامت قلبی انسان مطرح می‌کند.با این وجود، نتایج لزوما باعث تغییر در میزان پیشنهادی مصرف گوشت نخواهدشد، اما باعث می‌شود که اگر گوشت قرمز زیاد مصرف می‌کنیم، بهفکر یافتن جایگزین باشیم." کاترین کالینز، متخصص تغذیه در بیمارستان سنت جورج می‌گوید:"استدلال‌ها در این تحقیق بسیار متقاعد کننده هستند، اما می دانیم که مصرف چند وعده غذایی گوشت قرمز در هفته، خطراتی برای قلب ندارد." وی در ادامه گفت که نیازی برای تغییر الگوی مصرف مواد غذایی مدیترانه ای نمی بیند. الگوی مدیترانه ای شامل مقدار کمی گوشت قرمز، ماهی، لبنیات، الکل، حبوبات، سبزیجات، میوه، نان سبوس دار و چربی‌های اشباع نشده است. با این حال او نسبت به استفاده مکمل‌هایال-کارنیتین، لکتین، کولین و یا بتائین، در افرادی که گیاهخوارنیستند، هشدار داد. وی گفت: "تحقیقات نشان داده است که در موارد استفاده این مکمل‌ها برای تقویت مغز و یا افزایشمتابولیسم چربی، تاثیرات منفی آن بر عروق بیشتر از فوائدآن است."

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آخرین مطالب

/
نشر آثار احمد عینی زاده #ibodi #ahmadeinizadeh