ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺭﻭﻏﻦﻫﺎﯼ ﺧﻮﺭﺍﮐﯽ ﺭﺍ ﺑﺸﻨﺎﺳﯿﺪ؟
این وب سایت توسط احمد عینی زاده درست شده است
تاریخ : یک شنبه 14 / 1 / 1394
نویسنده : احمد عینی زاده
ﺭﻭﻏﻦﻫﺎ ﻭ ﭼﺮﺑﯽﻫﺎ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻣﻨﺸﺎ ﺑﻪ ﺩﻭ ﮔﺮﻭﻩ ﺣﯿﻮﺍﻧﯽ ﻭ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﺗﻘﺴﯿﻢ ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ. ﺭﻭﻏﻦﺣﯿﻮﺍﻧﯽ ﻣﺎﻧﻨﺪ: ﮐﺮﻩ، ﺩﻧﺒﻪ، ﻭ ﭼﺮﺑﯽﻫﺎﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﮔﻮﺷﺖ ﻗﺮﻣﺰ ﻭ ﻣﺮﻍ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺭﻭﻏﻦ ﻫﺎﯼ ﮔﯿﺎﻫﯽ ﻫﻢ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻣﺨﺘﻠﻔﯽ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﮐﻪ ﺷﺎﻣﻞ ﺁﻓﺘﺎﺑﮕﺮﺩﺍﻥ، ﺳﻮﯾﺎ ﯾﺎ ﺯﯾﺘﻮﻥ ، ﺫﺭﺕ، ﮐﻨﺠﺪ،ﻫﺴﺘﻪﺍﻧﮕﻮﺭ، ﭘﻨﺒﻪ ﺩﺍﻧﻪ، ﻧﺎﺭﮔﯿﻞ ﻭ ﭘﺎﻟﻢ ﺍﺳﺖ. ﻣﯽﺗﻮﺍﻥ ﮔﻔﺖ : ﺭﻭﻏﻦ ﭘﺎﻟﻢ ﺩﺭ ﻣﻨﺎﻃﻖ ﮔﺮﻣﺴﯿﺮﯼ ﺁﺳﯿﺎ ﺁﻓﺮﯾﻘﺎ، ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ، ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻣﺨﺘﻠﻔﯽ ﺩﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﺷﺎﻣﻞ -1 ﺭﻭﻏﻦ ﭘﺎﻟﻢ ﺍﻭﻟﺌﯿﻦ -2 ﺯﻭﻋﻦ ﻟﻮﺑﺮ ﺍﻭﻟﺌﯿﻦ ﺭﻭﻏﻦ ﭘﺎﻟﻢ ﺍﺗﺌﺎﺭﯾﻦ ﻣﯽﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﻏﻦﻫﺎ ﺍﺯ ﻗﺴﻤﺖ ﮔﻮﺷﯽ ﻣﯿﻮﻩ ﭘﺎﻟﻢ ﺍﺳﺘﺨﺮﺍﺝ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺣﺪﻭﺩ 90 ﺩﺭﺻﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺼﺮﻑ ﺧﻮﺭﺍﮎ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻭ 10 ﺩﺭﺻﺪ ﺑﺎﻗﯽ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﺼﺎﺭﻑ ﻏﯿﺮ ﺧﻮﺭﺍﮐﯽ ﺑﻪ ﻣﺼﺮﻑ ﻣﯽ ﺭﺳﺪ. ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﺍﻧﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺑﯿﻦ ﺭﻭﻏﻦ ﭘﺎﻟﻢ 2 ﻧﻮﻉ ﺭﻭﻏﻦ ﭘﺎﻟﻢ ﺍﻭﻟﺌﯿﻦ ﻭ ﺭﻭﻏﻦ ﺳﻮﭘﺮ ﭘﺎﻟﻢ ﺍﻭﻟﺌﯿﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺼﺎﺭﻑ ﺧﻮﺭﺍﮐﯽ ﻣﻨﺎﺳﺐﺗﺮ ﺍﺳﺖ . ﺍﺯ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎﺕ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﻏﻦ ﻣﯽﺗﻮﺍﻥ ﺑﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﮐﺎﻟﺮﯼ ﻭ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ -2 ﮐﻠﺴﺘﺮﻭﻝ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﺪ ﺑﺎﻋﺚ ﮐﺎﻫﺶ ﺗﺼﻔﯿﻪ ﺭﻭﻏﻦ ﺷﻮﺩ .

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آخرین مطالب

/
نشر آثار احمد عینی زاده #ibodi #ahmadeinizadeh